Mogelijk gemaakt door Blogger.

Data

Assen, Drenthe, Netherlands
5 november 13:00 uur, vervolgens iedere Zaterdag

Volgers

woensdag 2 november 2011

Na de revolutie


En wat gaan wij doen als wij het doel van deze revolutie hebben bereikt? Hoe gaan wij van daaruit verder? Hoe richten wij de wereld hierna verder in? Helaas hebben wij ook niet alle antwoorden. Vanuit de ruines van de OUDE WERELD zullen wij SAMEN een NIEUWE WERELD moeten bouwen. Over de manier waarop wij dat moeten gaan doen wordt er op dit moment hevig gediscussieerd dit gebeurd op de bezette pleinen en op diverse internetfora, zoals op: http://occupyamsterdam.nl/

In ieder geval is de consensus dat wij naar een systeem toe willen wat zorgt voor:
• Gelijkwaardigheid op de wereld
• Eerlijke verdeling van welvaart
• Vrije meningsuiting
• Invloed op politiek
• Behoud van natuur
• Focus op duurzaamheid

Natuurlijk is het beangstigend om de wereld zoals wij die allemaal kennen op te geven en van hieruit een totaal nieuwe en onbekende weg in te slaan. “Wij kennen het monster waarvoor wij willen wegrennen, maar de enige vluchtweg ligt in het donker verborgen...” Wij, de 99%, zijn maar al te graag bereid om deze nieuwe onbekende weg in te slaan. Wij zijn ons ervan bewust dat deze weg niet altijd de makkelijkste zal blijken te zijn, wij zullen ons hoofd moeten breken over vele verschillende vraagstukken en zullen niet altijd direct het juiste antwoord vinden. Toch verkiezen wij deze weg boven de weg die het monster ons inleidt, want deze weg zal resulteren in een diepe afgrond waarvan wij de rand nu al kunnen zien.
Bent U na het lezen van deze brochure geïnteresseerd geraakt in ONZE beweging? Op verschillende pleinen in Nederlandse steden zijn demonstranten aanwezig en worden er gesprekken gevoerd over de revolutie en verschillende ideeën voor de opbouw van ONZE NIEUWE WERELD. Tevens kunt U veel informatie en updates over de revolutie verkrijgen op verschillende websites, forums en via de sociale media (een aantal van de sites kunt u hieronder vinden.

1 reacties:

Peter zei

Site lijkt mij uitgestorven. Ik wil wel helpen.